MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » » ESP lagi..... BEST!

ESP lagi..... BEST!

Written By Hana Azleen on Saturday, 11 May 2013 | 12:15

ESP bg saya sgt best. klu xminum ESP rs xsemangat. kali ni minum ESP mix dgn Mealshake. Masyaallah sedap sgt!!!... Xcaye try lah.hehehhee mcm mn nk try klu xde dua2??
Apa lagi kol/msg saya laju-laju buat order ESP & Mealshake. xde masalah sy bg harga paling best! nak order supplement Shaklee yg lain pun boleh.
Shaklee sebenarnya xmahal pon malah berbaloi-baloi tau klu amik.

Penah sy bgtau dkt member yg br nk consume ESP b4 die bersalin, sy ckp "sekali kau cube ESP ni ko sure jatuh cinta mcm mn ko jatuh cinta ngn husband kau." gelak jer member saya tu, tgk lepas sebulan bersalin die order lg ESP dgn saya.hehhee skang da join Shaklee dah... tahniah sahabat!

Ok entry ni sy nk share kan skali antara resipi-resipi ESP yang korang boleh try (kalau nk lah..):


  1. ESP + Air suam
  2. ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
  4. ESP + SusuAnmum
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  6. ESP + Nesvita 3in1
  7. ESP + jus twister tropicana
  8. ESP + Ribena
  9. ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  10. ESP + Milo/Horlicks
  11. ESP + sirap bandung
  12. ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
  13. ESP + KOKO + OAT
  14. ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL 
  15. ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
  16. ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk <<<<– blend
  17. ESP + meal shakes + MILO<<<<— sejukkan SEDAP.
  18. ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
  19. ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung <– blend, pastu letak ketul ais, sedap n kenyang
  20. ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) –>hasil? sgt mengujakan!!
Untuk mencuba produk ini, sila hubungi saya.
Call/whatsapp/sms: 012-2365414
Emel: hanna.azleen@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414