MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » Resipi ESP: ESP mix Horlicks with pieces of Strawberri

Resipi ESP: ESP mix Horlicks with pieces of Strawberri

Written By Hana Azleen on Sunday, 7 July 2013 | 12:36


Resipi ESP saya hari ini.. (biasa hujung minggu la br buat lain dr yang biasa)
Kali ni saya xblend strawberri tuh.. just racik kecik2 then taburkn sekali dlm ESP yang nak di shake bersama Horlicks. Yummy.. saja je buat cmni cz nk bg kunyah-kunyah sikit time minum.
owh, biasa nye kan bile da shake saya akn simpan kejap dlm freezer bg ESP shake td sejuk sikit then after that br minum. Bagi yg nk kurus make sure kite shake-shake b4 Breakfast ye..

So nnt bile nk tdo kite shake lg..

Selamat mencuba!


2 comments:

  1. better letak air dlu dlm shaker. Then,letak esp,horlick n strawberry tu. Bru shake....kalau ltak esp sume dlu then air, nnt kne shake lame sbb ade yg masih tlekat kt bhgn bwh shaker

    ReplyDelete
  2. hye...
    thanx for comment.actually gmbr tuh mmg nmpk mcm kite ltk esp dl.tp sebenarnye, esp n strawberri tu atas air. amik gmbr dr angle ats so mmg xnmpk air nye.weeee....

    ReplyDelete

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414