MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » » New Member - Alhamdulillah

New Member - Alhamdulillah

Written By Hana Azleen on Monday, 1 July 2013 | 17:09


Alhamdulillah. Semakin membesar empayar ku!. 
Tade lah berangan jer.tp xsalah berangan dan patutnya memang kena berangan. Bila kita berangan tu sebenarnya kita da set minda kita untuk target besarkan lagi bisnes kita.
Bisnes ni bisnes kita. Nak untung ke nak rugi ke sume kita yang control.. usaha kita banyak, banyak la hasil kita. Jangan lupa amalan rohani ye. 

Berminat? Jom besarkan lagi empayar ini.
Senang je..

Macam mana?
1. Isi borang ahli (yg saya berikan nanti)
2. Bayar RM75 (untuk starter kit)
3. Mulakan dengan bismillah setiap apa yang kita lakukan. Once register anda dah boleh mula berniaga dan buat promosi dan saya akan guide anda.

Apa yang best kalau Join Shaklee?
1. Membership Price
2. Cash Bonus
3. Car Bonus
4. Convention - National & Global

SMS/CALL/WHATSAPP SAYA UNTUK REGISTERKAN ANDA: 012-2365414
FB: FB HANA

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414