MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , , » ALFALFA & GLA COMPLEX SHAKLEE Buat wanita tersenyum sampai ke telinga..

ALFALFA & GLA COMPLEX SHAKLEE Buat wanita tersenyum sampai ke telinga..

Written By Hana Azleen on Wednesday, 10 July 2013 | 09:12

Hye!
Entry kali ni nk post pasal testimoni-testimoni customer sy yg consume Alfalfa & GLA Complex - skarang tengah promo lagi tau! beli 6 percuma 1. xnk beli 6 pon xpe tp harga mmg murah dr biase la.

1. Product Consume: GLA Complex



2. Product Consume: ALFALFA Complex


xpercaya? kena la mkn supplement dulu baru boleh percaya. tak dinafikan kat pasaran sekarang memang banyak supplement. tp perasan x sekejap je kewujudannya... nak-nak yg untuk putihkan kulit..wahhhhh sehari jer kulit da putih. biar betul? korang xde rasa sangsi ? xper la... terpulang pada individu masing-masing nk consume supplement yg mana. Saya? saya tetap dgn Shaklee sbb saya rasakan perubahan pada diri saya bila consume Shaklee. Alhamdulillah, sekarang husband pon da join makan supplement dgn saya.

untuk order / sebarang pertanyaan boleh hubungi saya (Hana) : 012-2365414
Emel: hanna.azleen@gmail.com
FB: FB HANA




0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414