MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » Berbuka puasa di rumah mertua

Berbuka puasa di rumah mertua

Written By Hana Azleen on Wednesday, 17 July 2013 | 11:11

Assallammualaikum & salam sejahtera wahai readers!
Hari ke - 8  dah kita berpuasa. Alhamdulillah masih penuh lagi saya berpuasa.belum ada cuti lagi cuma arini tetiba sakit mata la pulak.hukhuk. xper lah.pasti ada hikmah dari-Nya setiap dugaan yg DIA bagi pada umatnya.

Ari sabtu lepas famili kecil saya berbuka puasa di rumah mertua. simple jer.mak masak 1 lauk then anak die beli lauk bermacam-macam.. ktorg singgah PARAM Paya Jaras yg sgt happening & besar. Lagi best kt situ mknn murah-murah xde la mahal mcm dkt KL/PJ huhu...

Saufeerizqy mcm biase la die xnk ngn org wan n atok die. duk berkepit jer ngn mama.seb baik la adik husban ni pandai layan dia ajak main game angry bird.hehhehe ..
Wiken ni berbuka puasa dkt rumah atok nenek belah Gombak pulak.Insyaallah klu jadi.

See ya in the next entry.. :)



0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414