MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » » PROMO OKT 2014 : ESP BELI 6 PERCUMA 1

PROMO OKT 2014 : ESP BELI 6 PERCUMA 1

Written By Hana Azleen on Monday, 13 October 2014 | 11:37

ESP Datang lagi lah bulan ni... tahun ni jer dah 2x promo ESP...
Sori lah saya lambat inform.cari mood update belog...
Jangan jemu follow belog saya ye..



Semua PEMINAT TEGAR ESP sila dapatkan segera buat stok terus sebab nya time promo ni lah ESP akan sold (kebiasaannya).
JANGAN TERLAMBAT OKEH!


Apa yang korang dapat klu beli time Promo ni ek ESP Beli 6 ??
1. Free 1
2. Free Membership
3. Free Consultation
4. Cash Back@Rebate@Bonus


Normal Price RM150...Nak tau lebih lanjut offer di atas roger2 ye��


Hana Yg Gigih




Best regards,
Hana Azleen
SID 920523
012-2365414
hanna.azleen@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414