MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » » Rezeki itu dari ALLAH

Rezeki itu dari ALLAH

Written By Hana Azleen on Tuesday, 14 May 2013 | 08:33

Heppi!

Pinjam status MamaFaiz (otai Shaklee) :
org lama2 kata... yg bulat tak dtg bergolek.. yg pipih tak dtg melayang... tambah satu lagi.. 'bonus berkepuk takkan muncul sekelip mata kat akaun maybank'..... panjang la pulak.. hahha.. tapi percayalah.. apa pun angka bonus yg anda dapat. 2-3-4-5-6... semuanya stimpal dgn apa yg anda usahakan...

Semalam dapat rezeki terpijak. arini dapat bonus dr Shaklee plak. bestnye bestnye bestnye!!! Ekceli usaha bulan lepas rasanya kurang dan xrasa dpt bonus yg byk. Alhamdulillah pagi ni cek akaun, bernafas kembali. Almaklumlah keje makan gaji, dgn side income ni lah membantu. Insyaallah klu ada rezeki nak jadi mcm MamaFaiz.

TQ everyone - customer saya, kwn-kwn saya, sahabat handai, sedara mara & ahli keluarga yang sentiasa memberi dorongan dan semangat untuk terus berniaga.

Dont give up! (ingat x lagu Sesama Street dlm entry lepas?) hehehheehe

chaw!

ps: sapa nk join Shaklee boleh roger saya. register RM65 jer + RM10 postage bizkit.

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414