MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » SAUFEE 1ST WORD

SAUFEE 1ST WORD

Written By Hana Azleen on Wednesday, 19 June 2013 | 08:25

Assallammualaikum semua readers!

Hye, entry kali just nak listkan perkataan-perkataan yang SaufeeRizqy dah pandai sebut setakat umor die 1 tahun 5 bulan... yiiipppiiee!!

ni words dia:

BIRD
BAS - Feveret words dia
TOK (ATOK)
TEY (AUNTY)
BAT (UBAT)
BWONG (BURUNG)
BEAR
TREY (TRAIN)
MA (MAMA)
PA (PAPA)
CAR
BALL
AYE (AIR)
CHOT (KASUT)

So kalau tengok trend perkataan-perkataan kat atas tu, kebanyankan words yang SaufeeRizqy sebut adalah perkataan yang 1 suku kata.. yang 2/3 suku kata masih belum dengar lg die sebut. Apa-apa pun mama happy for u baby. Nanti kite belajar sebut perkataan lain plak k.



0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414