MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , , , , , , » Testimoni : SHAKLEE buat mak rasa muda remaja

Testimoni : SHAKLEE buat mak rasa muda remaja

Written By Hana Azleen on Saturday, 14 September 2013 | 06:10

Assallammualikum readers & hye semua...

Ha,, ni nak cite psl keberkesanan mak saya yg consume Produk Shaklee. Apa yang mak ambil ek..:

1. GLA Complex

2. AJHT

3. Lecithin

4. Herblax

5. Cinch Vanilla

Alhamdulillah setakat hari ni semua nampak keberkesanan supplemen ni pada mak. Mula-mula mak mkn sorang, now mak share ngn abah lak mkn GLA & AJHT. Kebetulan lepas promo GLA, promo AJHT kan mmg sesuai sgt.setiap promo tu mak borong terus 6 botol. Buat stok katanya.
Ok saya cite satu-satu eh.


GLA Complex

Mula-mula skali mak consume. Before consume GLA ni mak menghadapi alergy pada makanan laut. klau mkn seafood mula la bdn naik gatal-gatal. Mak terpaksa telan ubat klinik lepas mkn seafood. Sapa xnk mkn seafood kn? Lately mak ada mkn seafood ms berkursus dkt hotel sekitar KL, mak kata selamber jer mak mkn seafood. xde naik gatal-gatal dah.. Syukur.xperlu nk amik ubat klinik after mkn seafood mcm dulu.Memang betul salah 1 fungsi GLA Complex ialah :
- membantu mengurangkan gatal-gatal, edema, pembentukan kerak dan kemerahan. Kajian-kajian lain telah menemui ia dapat membantu untuk merawat ruam kulit yang berkaitan dengan alahan dan gatal-gatal.


GLA Complex ni bukan untuk wanita je tau, kaum adam pun boleh makan juga terutama yang ada masalah Diabetes, Exzema, Arthritis, Hati & Kolesterol.





Advanced Joint Health Tablet (AJHT)


Semua orang akan mengalami masalah sakit kaki bila usia makin meningkat. Ia samada berkait dengan kekurangan kalsium dan juga kekurangan pelincir di bahagian tulang rawan. Jadinya saya mengesyorkan mak untuk consume AJHT. Masa mula-mula mak makan, mak kata kaki sakit yg amat. Dah hampir xyakin dgn produk Shaklee. Saya kata healing crisis tu mak. Mak teruskan makan. Alhamdulillah sampai sekarang mak xde mengeluh sakit kaki lagi. Nak tau x baru-baru ni mak ade kursus dkt hotel area Pudu, mak pergi jalan kaki jer. Bukan la jalan kaki all the way. Dari Jalan Raja Laut mak naik tren sampai Stesen Plaza Rakyat then menapak ke hotel plak. Semiggu berulang alik sambil exercise gitu.. Selamber je naik turun tangga dkt stesen LRT xde rasa sakit kaki. Dasyat-dasyat. Tiada lagi rasa tidak yakin dgn AJHT.


Kelebihan mengamalkan Advanced joint Health Shaklee

1. 31% Pergerakan menjadi lebih mudah berbanding sebelum menggunakannya
2. 41% Pergerakan menjadi lebih selesa dan digemari ramai...
3. Bebas kondroitin sulfat (kondroitin sulfat mengganggu glukosamina)
4. Formulanya berasaskan 100% sayuran. Sangat sesuai untuk vegetarian
5. Mengandungi Vitamin C
6. Mengandungi Zink, Tembaga dan mangan.
7. Mengandungi ekstrak Boswellia

Rasailah sendiri perbezaan sebelum dan selepas menggunakan Advanced Joint Health Shaklee anda pasti tersenyum dan gembira dengan keberkesanannya mengatasi sakit sendi anda =)




Lecithin, Herblax & Cinch Vanilla

Ok ni sebenarnya set budget utk Set Slim Shape. Lengkap untuk Detox + Fat Burner + Bina Otot.
Memang dah nmpk perubahannya. Baju-baju lama semua dah boleh pakai. Berat memang hari-hari timbang. Klau yg turun mmg happy. Tp berat mak maintain x naik pun. Inchloss mmg nmpk kesannya.
Banyak kelebihan dan faedah dari pengambilan Lecithin, Herblax dan Cinch ni. bukan sekadar membantu untuk kurus. Yang penting badan mak maintain mcm anak dara tau wpun beranak 4. Haaa....







Namun, produk ini bukanlah produk yg mn seperti ubat kurus. Anda perlu mengamalkan pemakanan yang sihat dan pengambilan makanan tambahan ini juga membantu dalam merealisasikan IMPIAN ANDA menjadi KENYATAAN.. Sapa xnak sihat kan? Terus terang kesan dari pengambilan makanan ini biasanya selepas 2-3 bulan terpulang pada penerimaan badan masing-masing. Ada juga yg cepat nampak kesannya.


Berminat? Teruja dengan testimoni?


Untuk order boleh hubungi saya (Hana)

sms | call | whatsapp : 012-2365414

FB : FB HANA






0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414