MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » Gigitan Cinta Kah??

Gigitan Cinta Kah??

Written By Hana Azleen on Friday, 27 September 2013 | 12:16

Assallammualaikum semua, Hye readers!
Cuba tengok gambar dkt bawah ni.. Kesian sikenit Saufeerizqy kena gigit kt school die..
Pengasuh cerita de sorang budak pempuan tuh geram ngn Saufee. Saufee plak mmg suka kacau budan tuh.

Gambar 1st: 18 September 2013
Kes: Saufee naik atas budak pempuan tu mcm naik kuda. Amboii selalu kt umh buat dkt mama & papa, dkt school die buat kt kawan die plak. aduhhaii anakku. Terus budak pempuan tu gigit die. Walaupun sikenit Saufee tu genit... tp berat die boleh tahan gak la. lenguh la tgn klu dukung die. ni kan die pulak duduk ats budak yg sebaya dgn die..sian budak pempuan tu.. sian gak kt anak mama kena gigit. Tapi pengasuh cite Saufee xnanges. Hhahahaaa...



Gambar 2nd : 26 September 2013
Masa 2nd time kena gigit ni, kesan yg gambar 1st tu tggl parut dah.. igtkan xde dah kejadian gigit-gigit... sekali encik husband gtau Saufee kena gigit lagi... Pengasuh xterhandle sebab time kena gigit ni pengasuh yg biase jaga Saufee tuh pegi klinik. Saufee pulak berebut bola dgn budak pempuan yg penah gigit die sebelum nih.. Masyaallah... agaknye Saufee lempang dak pempuan tuh kot tuh yg die kena gigit.. mama kenal ank mama ni. kalau xdapat sesuatu yg die nak mulalah berebut, pastu lempang-lempang manja dkt pipi. Mama & papa dah selalu sgt dah kena kat umah tuh.. Saufee behave please!


Hope lepas ni xde dah lah kejadian gigit-gigit nih.
Kebetulan isnin depan (30/09/2013) ada perjumpaan ibu bapa dengan admin Taska, boleh lah mama mengadu psl kes gigit-gigit ni. kesian anak mama kena gigit walaupun anak mama pun Notti jugak.


Xoxo
Chaw!

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414