MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » BUDAK KOREA SUKAR TIDUR MALAM

BUDAK KOREA SUKAR TIDUR MALAM

Written By Hana Azleen on Wednesday, 14 August 2013 | 09:48

Assallammualaikum readers!

Mengantuk!

Malam td Saufeerizqy tu tido awl b4 kul 8pm dah tdo... pastu ingatkan tido smpi ke pagi... pukul 11pm dia bgn... seb baik la ms die tdo tu saya join lena sama.. nk tau die tdo balik pukul brp??? Pukul 4am u ols!


Mama berangan Saufee encem cam Lee Min Ho




Seb baik la saya dah telan OSTEMATRIX 4biji ms die jaga tuh... jadinya kul 630 pagi bgn selamber jer.. wpon tdo 2 jam. Alahai anak mama np lah jadual tido awak xtentu lagi nih.. 






Camne nk buat erk? ada idea or pandangan x u ols?

Feel free to leave a comments.

TQ
xoxo

#sedikit info psl OSTEMATRIX:




1- Ianya supplemen Kalsium yang LENGKAP dan mudah diserap oleh tubuh kerana mengandungi Vitamin D , Magnesium, Mangan, Copper , Zink, Boron dan Vitamin K.

2- Ianya VITAMIN SEMULAJADI

3- MUDAH ditelan & diserap oleh tubuh

4- Saiz hidangan bagi 1 kaplet OsteMatrix ialah 250mg, maka, mudah bagi kita mengira sendiri berapakah dos yang diperlukan oleh tubuh. Sebagai cotoh, jika kita dah minum 2 gelas susu hari ni, makanlah 2 kaplet je Ostematrix.

5- Mempunyai UJIAN KLINIKAL bagi menyokong keberkesanannya

6- dihasilkan daripada mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati ( sumber Kalsium jika dihasilkan dari Dolomite, tulang, cangkerang tiram , ianya mungkin tercemar dengan karbon dan logam berat )

7- TIDAK menyebabkan enapan Kalsium dan MENCEGAH batu karang kerana ia mengandungi Magnesium dan kadar yang seimbang dengan Vitamin D dan Kalsium.

8- Mengandungi Mangan, Boron, Copper sebagai "simen" untuk pelekatan tulang yang kuat.

9- Vitamin K dalam supplemen ini membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang

10- meningkatkan paras kalsium dalam darah dalam masa 12 jam!




Apa fungsi Kalsium untuk tubuh? 

- 99% Kalsium badan tersimpan dalam tulang dan gigi, 1 % dalam darah. Jika tubuh kekurangan Kalsium, maka simpanan dalam tulang akan diserap dan ini boleh mengakibatkan kerapuhan gigi dan tulang, osteoperosis dan masalah2 berkaitan tulang.

- 1% kalsium dalam darah penting untuk mengawal tekanan darah dan degupan jantung yang normal

- memelihara tulang daripada risiko kecederaan

- menghalang masalah kekejangan otot , yakni "cramp" terutamanya dikalangan wanita mengandung

- mengatasi masalah PMS

- mengatasi kelesuan

- kesihatan saraf

- menangani gastrik dan migrain

- tidur yang lena

- meringankan masalah sembelit dan buasir

- melindungi otot jantung

- membantu penyusuan susu ibu (bagi ibu2 yang mengalami masalah susu merudum apabila period)

- pembekuan darah

- pembaikan struktur normal sel


untuk order atau keterangan lanjut boleh terus hubungi saya:
sms/call/whatsapp: 012-2365414
emel: hanna.azleen@gmail.com
FB: FB HANA

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414