MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » PROMO NOV 2014 : OMEGA GUARD PROTECT YOUR HEART

PROMO NOV 2014 : OMEGA GUARD PROTECT YOUR HEART

Written By Hana Azleen on Wednesday, 12 November 2014 | 12:00

Assallammualaikum semua readers blog saya...




Nak inform Promo November 2014 dari Shaklee. Sangat-sangat lah best...
Biasa kita dengar beli 6 percuma 1 kan?  This time Shaklee bermurah hati lagi..
Beli 2 dapat diskuan 5%...
..





So siapa mau beli 6 buat stok terus pon boleh nak beli 2botol dgn diskaun pun boleh ma... :)


Lupa ek apa kebaikan Omega Guard ni?
Banyak tau... u ols boleh klik link blog saya yang lepas2 nih ..



Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee?

Ibu Hamil

Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan.
Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan
Mengurangkan risiko gila meroyan selepas melahirkan bayi
Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil

Ibu Menyusu

Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga.
Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu

Kanak-kanak

Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak
Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma
Memperkuat sistem imunisasi badan

Mereka yang mengalami masalah berat badan

Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.

Sering dilanda masalah kesihatan

Batuk berkahak, selesema berterusan
Sakit-sakit sendi, kolestrol tinggi
Sakit Stroke


Sebarang pertanyaan, cara order dan konsultasi boleh hubungi saya tanpa segan silu...

Best regards,
Hana Azleen
SID 920523
012-2365414
hanna.azleen@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414