MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , , » OMEGA GUARD : PROSES PENYULINGAN SEHINGGA 3x

OMEGA GUARD : PROSES PENYULINGAN SEHINGGA 3x

Written By Hana Azleen on Friday, 13 December 2013 | 15:43

Assallammualaikum semua, hye readers!
Salam Jumaat. Nak tau x, hari ni adalah hari yng ditunggu-tunggu.hahahhaa mana tak nya. hari ni hari gaji weh... gaji Shaklee. Syukur Alhamdulillah. 
Terus terang masa mula-mula buat Shaklee xde rasa nk buat bisnes pun. nk makan sendiri jer. dah test kt diri sendiri br lah berani nk share psl Shaklee then start dari situ lah. So far rasa best sgt dengan sokong, dorongan & bimbingan keluarga besar Shaklee. Thumbs up utk kakak2 & mommy2 Shaklee semua. Group Shaklee ni bukan je byk bantu cmne nk buat bisnes Shaklee malah mereka-meraka ni sering mengingatkan antara satu sama lain tentang nikmat kehidupan dan juga tanggungjawab sebagai hamba Allah. Tidak ada 1 pun antara mereka yang bermegah dgn kemewahan dan kemampuan serta kejayaan yang mereka kecapi. Malah mereka kongsi dan beri tunjuk ajar, kita yang baru nk menapak ni duplicate jer balik mcm mana cara dan tips buat mereka berjaya.

Haaa... dah membebel pulak dah..

Ok lah entry kali ni, sedikit pasal Omega. Janji sedikit jer... hehhee

U ols klu baru makan Omega mungkin xberapa nk perasan. Tadi lepas breakfast saya terus amik Omega, pastu rasa cm kenyang jap pastu sendawa.. Bila sendawa cm bau ikan plak. Ingat-ingat balik ada ke makan ikan rasanya xde pun. OOOO rupanya sebab makan Omega... tapi xde la kuat bau ikan mcm kita makan ikan betul. Haaa.... 




Omega Guard Shaklee tidak diekstrak dari minyak hati ikan kerana dihati kandungan toksik tinggi.


Minyak ikan Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk seperti sardin, mackerel, herring dan anchovies. Kalau kita rujuk jenis2 ikan dan tahap merkurinya, ikan2 yg digunakan oleh Shaklee adalah ikan yg tahap merkurinya terendah.. Dan kajian juga menunjukkan bahawa ikan air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yg sangat tinggi berbanding ikan lain..Ditambah dgn proses penyulingan 3x.. walla.. terbaekkk lagiii..hihi
sumber dari mamafaiz.com

Wooot wooot u ols, promo Omega Guard masih belum tamat lagi tau..

ok Jom layan video psl Omega ni. terima kasih pada vitamin4kesihatan.com.
buat kajian psl Omega Guard dari Shaklee.


untuk order / keterangan lanjut terus
sms|whatsapp Hana 012-2365414



0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414