MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » » Oh! Collagen Powder or Oh Kolagen!

Oh! Collagen Powder or Oh Kolagen!

Written By Hana Azleen on Thursday, 3 October 2013 | 09:55

Hye semua!
Sempena Promo October ni Collagen Powder jadinya...Saya nak ajak semua wanita-wanita, kakak-kakak, adik-adik yang nak cantek & sihat tuh untuk sahut cabaran saya ni.

MISI 1 HARI 1 SACHET SHAKLEE COLLAGEN POWDER
Amacam? ada berani?
sebab sekarang ni ramai sangat yang dah sedar betapa pentingnya kolagen untuk tubuh badan. Jadi bila dah ramai yang sedar, maka banyaklah kolagen-kolagen "semula jadi' yang dijual dipasaran. Macam-macam gred ada..Macam-macam jenis pon ya..yang rendam..yang rebus..yang kapsul..yang berpasir..yang kunyah begitu sahaja ada dan macam2 lagi..

Kami di Shaklee..Takda Gred2 macam tu..Kolagen Kami mmg dirumus khas dan dipastikan:


SELAMAT+SEMULJADI+BERKESAN


+HALAL serta SUCI


dan


friendly Consume,Of course!!!! SAAAANGAT mudah nak makan..saaaangat senang nak amal.



Daripada kajian yang Shaklee Buat..Plg minima pengamal Kolagen Shaklee akan dpt tgk kesan Improvent selepas 8 minggu berkolagen konsistenly (bersamaan 4 kotak kolagen).

NAMUN , jangan terkejut kerana setiap orang metabolisme yang berlainan. Jadi tidak hairan mengapa hanya pada kotak pertama, seawal 3 sacht pengambilan Kolagen, Pelanggan kami berkongsi kegembiraan kerana dapat merasakan penangan dan magis Kolagen Shaklee!!

FAKTA sebenar kenyataan ini adalah: sifat Kolagen shaklee yang bersaiz saaaagat ringan =

Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. (sumber: www.shaklee.com.my)


Jom saya nak share 16 fungsi KolagenShaklee..Ni yang dapat sebut tuan2 dan puan2..selebihnya..I'll leave it to you..ahhaaaaa...Nak tahu..kena la cuba dan rasakan sendiri, Okeh bebeh?


16 Fungsi Collagen Powder Shaklee

1. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
2. Mengecilkan liang-liang roma
3. Melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
4. Mencerahkan dan menjadikan kulit bersih tanpa jeragat dan pigmentasi
5. Mengembalikan keanjalan kulit
6. Meningkatkan kekuatan sesendi dan memudahkan pergerakan otot-otot
7. Meningkatkan fungsi organ-organ dalaman yang memerlukan Collagen
8. Menyokong kalsium dalam tubuh dan mengurangkan kesan sakit belakang dan sendi
9. Melembapkan rambut dan memelihara rambut dari bercabang
10. Menguatkan kuku dan menjadikan kuku sihat dan berwarna pink
11. Menegangkan kembali payudara dan punggung
12. Mengurangkan garis halus pada leher
14. Menguatkan gusi anda
15. Memelihara kornea mata anda daripada kering dan cepat letih
16. Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata



Kan dah kata.... cantik lagi sihat dgn Shaklee..
So apa tunggu lagi..
Oct'13 Product Promotion - Collagen Powder (Buy 6 Free 1)

1 kotak RM298.00 (WM) / RM312.00 (EM)
3 kotak Free Postage Free Ahli
6 kotak Free 1 kotak lagi Free Postage Free Ahli

Nak detail lebih lanjut.. jangan segan silu untuk contact saya:
Hana MamaSaufee
SID 920523
sms|call|whatsapp 012-2365414
emel| hanna.azleen@gmail.com
fb | fb hana

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414