MAMASAUFEE PENGEDAR SAH SHAKLEE SEJAK 2012 - KEKAL AKTIF

Home » , » ASIA NEXT TOP MODEL KAH SAYA?

ASIA NEXT TOP MODEL KAH SAYA?

Written By Hana Azleen on Thursday, 1 May 2014 | 08:00



Hye my beloved readers semua!

Asia next tOP mODeL?? Who's next? Me?
Bahahahaa.... boleh lah i jadi model dkt husband and anak i jerk.
Gemuks pendek ada hati plak nk jadi model. XDE MAKNANYE!
Dulu i suke follow rancangan tv ni America Next Top Model by Tyra Bank. Asia ni pun by Tyra Bank gak. Dasyat la si Tyra nih... i suke tgk sbb suke fashion suke style suke pose dan part paling best dekat-dekat nk final tuh. Model-model yg top listed kena jual diri untuk make sure diorg yg jd juara.
Bagi i some ILMU dalam rancangan ni sangat berguna walaupun ia hanya rancangan tv untuk model:
1.MARKETING di situ. 
2.POWER OF CONVINCING di situ
3.PERFORMANCE CONSISTENCY di situ
4.CONFIDENCE LEVEL di situ

Benda ni penting dan perlu saya adapt dalam bisnes ni supaya sentiasa improve.


Sebenarnye entri ni i nak u all rasa tertanya-tanya ternanti-nanti apakah produk promo untuk MEI 2014 ni. Apa yg spesial nye produk ni sampai leh promo.
Tapi kan u ols best tau Shaklee, tiap-tiap bulan ada produk promo. Xsabar-sabar nih..

Klah.. nanti i dah tau i announce ye.

chow!
xoxo


Best regards,
Hana Azleen
SID 920523
012-2365414
hanna.azleen@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Me

My photo

Assalamualaikum!!! 
Saya Hanna, MamaSaufee. Saya Independent Distributor Shaklee.
Sekiranya anda berminat boleh dptkan Produk Shaklee daripada saya.
Hubungi terus saya:
SMS/Whatsapp/Call : 012 - 236 5414